"Tiny House Batlle 2022 - VTM "

Voor het tv-programma Tiny House Battle stelde ik een team samen om mee de droom van Jonah waar te maken.

Tim, Eva, Wendy en ikzelf hebben ons uiterste best gedaan deze droom tot vervulling te brengen.

De droom van Jonah:

"Een Hobbit Tiny House"


Jonah heeft autisme en staat al enkele jaren op de wachtlijst voor begeleid zelfstandig wonen.

Momenteel woont hij thuis bij zijn ouders waardoor hij al die tijd niet in aanmerking komt.

De criteria houden enkel rekening met de prioriteitsklasse maar dus niet met zijn eigen noden.

Het was voor hem dan ook de uitgelezen kans om via dit programma een tiny house te laten bouwen, die hij dan bij zijn zus in de tuin kan plaatsen. Zo heeft hij zijn eigen stekje maar kan hij toch blijven rekenen op de nabijheid en steun van de familie.


Dit extra gegeven was voor ons team de beste motivatie en maakte dat we alles op alles wilden zetten om dit tot een goed einde te brengen. Helaas merkten we al snel dat 9 dagen bijzonder weinig is om een volledig tiny house uit de grond te stampen.

.

Omdat dit voor Jonah ontzettend belangrijk is en hij er ook effectief in zal gaan wonen,

heeft de productie uiteindelijk beslist dat we in onze aflevering uitzonderlijk hulp van vrienden mochten inroepen. Jonah zou immers ook moeilijk door een half afgewerkte tiny house kunnen kijken.


Met nog 24u op de teller belden we iedereen op die we konden bedenken: vrienden, familie en collega's.

Al deze mensen hebben er uiteindelijk samen met ons voor gezorgd dat we een prachtig resultaat hebben neergezet. Exact zoals we het in gedachten hadden.

Ik ben dan ook erg dankbaar voor al die mensen die zich last minute hebben vrijgemaakt om ons bij te staan en er samen een geweldig avontuur van te maken!

"een welgemeende


DANKU !"

Ook het productieteam en cameraploeg waren een enorme steun en toeverlaat tijdens deze intense negen dagen. Zij hebben er samen voor gezorgd dat deze ervaring een leuke en postieve ervaring was. Met andere woorden:


Merci allemaal van het voltallige team!!


We zijn ook superblij dat we Jonah zijn droom hebben kunnen realiseren en wensen hem veel leuke momenten in deze volgende stap in zijn leven!


#Hobbitvibes